1/14-Niet Adiós, Pero Hasta Luego!

Francis
By Francis 3 Min Read

Vandaag hadden we onze laatste lunch met Ally en Alex in Viva la Pepa. Ze vliegen vanavond naar Buenos Aíres (thuis). Dit was mijn dessert.

Ik moest dit kopen omdat het Crepes banaan, crema con baño de chocolade heette. Baño??? Ik was benieuwd wat ik zou krijgen. Zou er een klein toilet van chocolade zijn??? Het is duidelijk dat er geen klein toilet is. Ally zei dat het baden in chocolade betekende. Nou, oké… het zou leuk geweest zijn om een ​​klein toiletpotje te hebben voor de chocolade… zeg maar.
Na de lunch namen we afscheid. Ik weet zeker dat ik ze weer zal zien. Ally en ik hebben al een plan om samen een ritje in Oregon te maken.
Ik had een gesprek met een man die naar mijn fiets vroeg. Zijn Engels was niet geweldig, en mijn Spaans is nog slechter, maar het is ons gelukt!
Alex en Markus wilden meteen naar de Supermercado. Ik wilde naar het reservaat om te kijken of ik de flamingo’s van dichtbij kon zien. En ik wilde naar het bord El Calafate gaan.
Omdat ik niet op de hoofdweg wilde rijden waar we al zo vaak op gereden hebben, reed ik over een blok. Ik ben misschien de verkeerde kant op gereden in een eenrichtingsstraat… maar ik reed langs een golfbaan en een chique hotel. Hoe je golf kunt spelen in deze wind, is mij een raadsel!
Toen ik eenmaal bij de boulevard aankwam, was de wind ongelooflijk sterk! Toch waren er een aantal mensen die probeerden te fietsen. Ik zag een stel paarden en de flamingo’s zaten in het water, maar nog ver weg.


Nog steeds te ver.

Eindelijk bereikte ik het bord El Calafate.

Daar is Billy uitgeladen.

Toen ik op een gegeven moment naar het bord reed, was de windvlaag zo sterk dat ik dacht dat mijn Buff was weggeblazen. Maar toen besefte ik dat het gewoon mijn haar was dat wapperde.
Ik keerde terug naar de stad en reed naar de Duitse bakkerij. Ik heb morgen empanadas gekocht voor de lunch bij de Glacier, en voor het avondeten als we terugkomen. Daarna werkte ik me op naar de supermercado.

La Anomina is een keten. Het is absoluut de grootste mercado die we in Argentinië (en sinds Coyhaique in Chili) hebben gezien. Ik heb mijn bevoorrading kunnen afmaken. Ze hadden zelfs Mantecol-repen!!! Ik heb er vier gekocht. Alex en Markus waren er nog toen ik daar aankwam. Samen zijn we ‘naar huis’ gereden.
Vanavond gaan we voor de laatste keer uit eten met Caroline, en ook met Matias en Camilla. Het wordt leuk!

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *